Beweegbanken

Binnen SanaVit beschikken wij over onze unieke beweegbanken. Deze banken helpen jou met het bevorderen en behouden van jouw beweeglijkheid. Door zijn lage intensiteit voor iedereen geschikt! In onze cirkel van 6 banken worden alle grote spiergroepen meegenomen. Heb jij fibromyalgie, reuma, artrose of moeite bij bewegen? Misschien zijn onze beweegbanken dan iets voor jou!

Uniek concept

Bij onze beweegbanken word je door een SanaGym Coach geholpen. In periodes van 10 minuten ga je onze 6 verschillende banken langs. Na 60 minuten heb jij gewerkt aan de mobiliteit van al je spiergroepen en gewrichten! Is een bank niet voor jou geschikt? Geen probleem, in overleg met jouw Coach kunnen wij de intensiteit of de lighouding aanpassen naar jouw wensen. 

 

Wat is het?

Bij onze beweegbanken maak je gebruik van jouw beweeglijkheid die passief wordt ondersteund. Door op verschillende manieren op de banken te gaan liggen kun je het accent leggen op een voor jou bestaand probleemgebied. Hierdoor personaliseer je jouw ervaring met onze banken.