SanaMassage

Wij van SanaVit vinden ontspanning erg belangrijk, ook wanneer je geen klachten hebt.  Bij SanaMassage word je door een van onze therapeuten geholpen. Er wordt focus gelegd op het mobiliseren en het versoepelen van bindweefsel, spieren en pezen. Daarnaast kan massage ook bijdragen aan het verbeteren van sportprestaties. Hiervoor kan sportmassage een ondersteunend middel zijn. 

Soorten Massages

Ontspanningsmassage:

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt bij deze massage het accent op ontspanning van zowel lichaam als geest. In een rustige kamer, met rustige muziek wordt er alles aan gedaan jou te laten ontspannen. Afhankelijk van jouw wensen wordt het aandachtsgebied gekozen en behandeld. De keus bestaat uit een massage van 30 of 60 minuten. 

 

Sportmassage:

Een sportmassage kan bijdragen aan het herstel na een sportprestatie of je juist activeren voor een prestatie. Het verminderen van spierpijn, spierspanning en een toename van flexibiliteit staan hierbij centraal. Afhankelijk van jouw doel, sport en wensen wordt een plan gemaakt met de therapeut. De keus bestaat uit een massage van 30 of 60 minuten. 

 

Therapeuten SanaMassage

Reserveren